Siri Lindstad

Jeg er journalist og fagbokforfatter. Etter å ha vært fast ansatt journalist i magasinet Forskerforum de siste årene, har jeg permisjon nå i 2016, for å gjøre litt andre ting:

Skeivt arkiv
I begynnelsen av mars startet jeg i et halvt års engasjement for Skeivt arkiv.  Det er et arkiv som tar vare på, dokumenterer og formidler skeiv historie eller LHBT-historie. Arkivet er en del av  Avdeling for spesialsamlinger ved Universitetsbiblioteket i Bergen, en avdeling med spisskompetanse på oppbevaring, konservering og formidling av arkivmateriale.
Å få jobbe for Skeivt arkiv er stor stas! Det jeg skal gjøre, er å videointervjue mennesker som på en eller annen måte har levd skeive liv.  Dette er noe av det samme som jeg gjorde da jeg skrev boken Å fylle L-ordet med mening. Da intervjuet jeg mer enn 60 damer fra hele landet, i alle aldre og med alle slags historier.

Og ellers….
Ellers denne våren skal jeg skrive ferdig teksten om Rikskonsertenes flerkulturelle virksomhet, til en bok om Rikskonsertenes histore. Jeg frilanser dessuten for Forskerforum, Fabelaktig formidling og Kilden.

Journalist, fagbokforfatter og kulturprodusent

Webhotell levert av Zondo Norge AS