Leste bøker i august 2016

Ni leste (/hørte) bøker i august, altså. To bind Knausgård, to lydbøker og fem ungdomsbøker. Den ene (Evi Bøgenes: Gled deg ved livet) leste jeg av ren nostalgi, Heidi Furres bok Ungdomsskolen av nysgjerrighet siden så mange jeg kjenner har lest den (selv ble jeg litt skuffet over den, jeg…), og de tre siste ungdomsbøkene var del av research til en artikkel jeg holder på med, men verdt å lese, alle tre.

thgd9377

2 tanker om “Leste bøker i august 2016”

  1. Oj, så mye du får lest! 👍Men når jeg leser ditt forrige innlegg, så forstår jeg (nesten) hvordan du får tid.

    1. Ja, diverse jobboppdrag medfører en del lesing, og det er bra! Og ellers er jeg som deg – får hørt mye i bilen når jeg kjører. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *